JUMP TO COMMENTS
Previous
Next

22 TIMES PEOPLE ASKED ‘WHAT IS THIS THING?’ AND REDDIT ANSWERED –

1. Original Post: Washed up on a beach near me, bomb disposal blew it up but didn’t say what it was.
Answer: It’s a Lacroix marine location marker

2. Original Post: Got this from my grandfather, very heavy, looks like a mortar?
Answer: 18 lb artillery shell from a British 3 inch field gun.

3. Original Post: Found in my dads toolbox, no idea what they are (he’s a carpenter).
Answer: It’s a nipple pump.

4. Original Post: What are these things and what are they doing?
Answer: They’re European red slugs. And they’re doing it.

5. Original Post: Weird Fish Found In Garden After Storm.
Answer: Short spined sea scorpion

6. Original Post: I found this thing in my food. It was just stuck to a piece of meat; it wasn’t lodged into it or anything. Anyone know what it is?
Answer: Cattle/pig microchip for meat traceability.

7. Original Post: Found this in house I’m tearing apart in a book like someone wanted to keep them don’t think it’s real money.
Answer: Its money from the Philippines when it was occupied by Japan in 1941.

8. Original Post: What are these dots I always see around the edge of car, bus and train windows?
Answer: I think those are little sunshades to keep the sun from deteriorating the chemicals in the bonding seal.In other words, that rubber glue doesn’t like sun.

9. Original Post: Found a rock on the porch of my new home, flipped it over and saw this. Is that a fossil? I live in SW Pennsylvania and fossils are very common, but I’m not certain it is one.
Answer: Yup, that’s a fossil. Tree trunk impression.

10. Original Post: Found in the middle of the woods, what is this?
Answer: These are everywhere in southeast PA. They we used for a multitude of things over the years but most of them were originally built to hold munitions, valuables and other things in case the owner’s house caught fire.

11. Original Post: Heathrow Airport | Looks like it hasn’t moved in ages.
Answer: For fire training, for the airport fire brigade

12. Original Post: Found in airbnb. Thought it was an air freshener but looks to be a camera? Had tissue over it.
Answer: : It’s part of a Verisure security package

13. Original Post: Growing in my sink drain. Collapses when I run the water. This is a picture when it is dry. I know it goes all the way down because my sink is not draining as well as it used to. Would love to be able to kill it.

Answer: I am a microbiologist that usually studies bacteria. However, I too had a growth somewhat like this in my sink. Not as bad though. So being the nerd I am I took a sample an analyzed it in my lab and concluded that it was a fungus in the Fusarium genus. And that makes sense as it is a common infection in sink drains. The bad thing is that in large blooms they can lead to some infections. Though they are rare.

14. Original Post: What is this demonic looking creature?
Answer: Male Creatonotos gangis moth with its scent glads out to attract females.

15. Original Post: I commute to work and the guy in front of me put this up. While this was up, he was watching something on this phone and had headphones on. At one moment on phone in the suitcase seemed to turn on, displaying the SAMSUNG Galaxy symbol. Nothing more happened.Answer: If I had to guess they’re probably recording network reception for a number of different carriers to create a coverage map. Similar to those cars with a bunch of weird antennas, but more portable.

16. Original Post: Saw on my flight to cali, no idea how to google it.
Answer: Specifically, this looks like Concentrated Thermal Solar. It uses mirrors to reflect the light to a central tower which is barely visible in your picture due to the glare coming off of it. The light is then converted to heat where it drives a steam turbine, or some other heat engine.

17. Original Post: My biology teacher said she found this on some water with algae under the microscope. In 30 years of teaching she never saw something similar… what the hell is this then?
Answer: Aquatic biologist here, that is the exuvia of an insect larvae. The exuvia is the exoskeleton left over after a molt.

18. Original Post: Found hooked up to my router.
Answer: It’s a NanoPi Neo (older version). The SDcard is at minimum the run-time code/instructions. These can be customized to do pretty much whatever is needed. Is the USB cable hooked to a basic power adapter or to a computer? My guess is it’s hooked to the router to utilize the internet because it doesn’t have a wifi card(that I can see in the photo at least).

19. Original Post: I dug this up in my back yard in Colorado.
Answer: Perhaps a fossil of ammonoidea.

20. Original Post: What the hell do these mean?? They were done last night at my apartment complex. Garage door and front door are the same owners.
Answer: The one on the right is some kind of protection ward. The first one is a banishment ward.

21. Original Post: What is this? These have been showing up on my floor they are very small and sharp I had to use a magnifier attachment on my phone to get a good shot of it.
Answer: It’s for acupuncture!! I had a couple in my ear for back pain!

 

 

 

 

 

JUMP TO COMMENTS

Previous
Next
Please wait...

And Now... A Few Links From Our Sponsors

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!